You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!
Postuar: Tue Dec 04, 2007 10:07 am Titulli i mesazhit: Basketbolli femrave po na nderon cdo vit
Une pervec se jam tifoz i cmendur i futbollit Vlonjat jam tifoz edhe i basketbollit sidomos ati te femrave,
e si mos te jesh kur shikon qe cdo vit ekipi i femrave del kampion dhe fiton cdo kupe qe i del perpara
kam pasur mundesin ti ndjek ne Vlore dhe tirane pothua cdo ndeshje dhe jom ndjere shume mire kur shikoja
ekipin e qytetit tim qe nuk e vinte ne dyshim fitimin e ndeshjes, ne mes grupeve me tifoz te Tiranes apo te Studentit
kishe per ca te mbureshe ne nje ambjent ku ne Vlonjateve nuk na kishin me sy te mire per arsye qe nuk i kisha kuptua ndonjehere.
Kjo gje mbase nga qe e ndjenin se vetem me ne u ngecte shara ne gozhde, kjo per temperamentin e Vlonjatit .
Kete vit po shikoj qe edhe ekipi i meshkujve po ecen mire ka blere blerje te mIra dhe shpresojme te fitoj ndojne kupe sivjet.
Postuar: Tue Dec 04, 2007 8:09 pm Titulli i mesazhit:
keni te drejte...nuk ka shume informacione e si sport nuk eshte edhe aq i ndjekur...edhe une i kam pare vajzat e mendoje se jane shume te pergatitura..por jo per nivelin europian ama...
Postuar: Wed Dec 05, 2007 7:31 pm Titulli i mesazhit:
po ik me gjithe tiranen..sikur çfare eshte....mut kane qen e mut jane...vetem se pozitat ekonomike shoqerore e qeveritare i kane ndihmuar...edhe pse jo sa duhet..
Ju nuk mund të krijoni tema të reja në këtë forum Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi Ju nuk mund të modifikoni postimet tuaja në këtë forum Ju nuk mund të fshini postimet tuaja në këtë forum Ju nuk mund të votoni në votimet e këtij forumi You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum